vrijdag 22 mei 2009

operatiedatum




Het sprookjesbos was een hele belevenis! En onze kanjer is echt niet bang meer van dieren, hij liep onverschrokken op de geitjes af.
Ook de knuffels waar hij in China nog zo bang van was komen in trek, hij ligt er zelfs lekker op te slapen.






Zo, de operatiedatum is bekend. En waar ik eerst zogenaamd stoer kon vertellen dat het moet gebeuren en dat het beter is enz., enz., heb ik nu al een geweldige knoop in mijn buik. 26 juni wordt Jesse geopereerd, een dag na zijn 3e verjaardag. Komende dinsdag nog naar het VU voor een gesprek met de kinderarts. We laten het maar over ons heen komen. Gek hoor, we zijn zo aan zijn toetje gewend.




Verder gaat het heel goed met onze twee kanjers. Anne begint het steeds leuker te vinden dat ze een broertje heeft en Jesse vindt zijn grote zus fantastisch.




Hij is een pittig knulletje met een hele grote eigen wil, en wat is het moeilijk voor hem om niet te kunnen vertellen wat er in zijn koppie omgaat. ( voor ons ook trouwens). Hij kan woedend worden als de dingen niet naar wens gaan, best heftig om mee te maken, maar we leren er mee om te gaan en elke dag gaat het iets beter.




Slapen gaat ook steeds beter, hij valt steeds minder huilend in slaap en de doorgeslapen nachten worden regelmatiger. Het gaat gewoon goed.








We hebben trouwens een prachtige vouwcaravan gekocht, een heuse vouwsleurhut. Na het kampeeravontuur met paas waren we om. De kinderen hebben zo genoten en wij ook. Dus vanaf nu zijn we officieel kampeerders geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten